Bröllop i Häckeberga Slott - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Köpenhamn - Bröllopsfotograf KöpenhamnBröllop i Lund - Bröllopsfotograf LundBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop Lomma - Bröllopsfotograf Lomma SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Bjärka-Säby Slott - Bröllopsfotograf LinköpingBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Helsingborg - Bröllopsfotograf HelsingborgBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Lund - Bröllopsfotograf LundBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf Malmö

Bröllopsfotograf i Skåne

En av de viktigaste sakerna i våra liv är våra minnen: bra eller dåligt - det är vad vi är. Jag tror att fotografi är ett bra sätt för att spela in och hjälpa till att återskapa våra minnen. Det är därför vi gör album, sätter bilder på våra väggar eller i våra plånböcker - för att återskapa minnen som är värdefulla för oss.

Att fotografera en av de viktigaste händelserna i två människors liv är otroligt spännande. Jag älskar att skriva en berättelse om en sådan lycklig dag. Men mitt mål är inte att ta ett antal trevliga bilder, även om jag kommer att göra det. Mitt mål är att hitta och spela in dessa värdefulla ögonblinkar som senare kommer att hjälpa er att minnas era känslor.

Min fotograferingsstil är ganska mycket journalistiskt - jag föredrar att observera och fånga ögonblicken när de utvecklas. Under bröllopsdagen kommer jag att följa er från förberedelserna till den sista dansen: Jag kommer att fånga verkliga händelser och känslor och skriva en historia om en dag som ni senare ska visa till era barn, släktingar och vänner.

 

Kontakta mig om ni vill boka en tid för ett möte eller vill få fullständig information om mina tjänster och priser

 

Jag är en aktiv medlem i WEDDING PHOTOJOURNALIST ASSOCIATION (WPJA).

WEDDING PHOTOJOURNALIST ASSOCIATION (WPJA)
Designed by MegaDrupal