Bröllop i Häckeberga Slott - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Köpenhamn - Bröllopsfotograf KöpenhamnBröllop i Lund - Bröllopsfotograf LundBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop Lomma - Bröllopsfotograf Lomma SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Bjärka-Säby Slott - Bröllopsfotograf LinköpingBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Helsingborg - Bröllopsfotograf HelsingborgBröllop i Skåne - Bröllopsfotograf SkåneBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Lund - Bröllopsfotograf LundBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop i Malmö - Bröllopsfotograf MalmöBröllop på Hipp Malmö - Bröllopsfotograf Malmö

Bröllopsfoto information

En av de viktigaste sakerna i våra liv är våra minnen: bra eller dåligt - det är vad vi är. Jag tror att fotografi är ett bra sätt för att spela in och hjälpa till att återskapa våra minnen. Det är därför vi gör album, sätter bilder på våra väggar eller i våra plånböcker - för att återskapa minnen som är värdefulla för oss.

Att fotografera en av de viktigaste händelserna i två människors liv är spännande för mig. Jag älskar att skriva en berättelse om en sådan lycklig dag. Men mitt mål är inte att ta ett antal trevliga bilder, även om jag kommer att göra det. Mitt mål är att hitta och spela in dessa värdefulla ögonblinkar som senare kommer att hjälpa er att minnas era känslor.

Min fotograferingsstil är ganska mycket journalistiskt - jag föredrar att observera och fånga ögonblicken när de utvecklas. Under bröllopsdagen kommer jag att följa er från förberedelserna till den sista dansen: Jag kommer att fånga verkliga händelser och känslor.

Det enklast att fotografera människor är när de känner sig bekväma med det. Det är därför jag alltid träffar er långt innan vigseln. Jag vill lära känna er och era önskningar om bröllopsfotografier. Vi gör också en kort fotosession, så att ni kan lära känna er att vara bekväm framför kameran och se hur jag jobbar.

Som ett slutresultat av mitt arbete får ni ett fint album som kommer att berätta historien om er dag och som ni kommer att visa era släktingar och vänner

Ni hittar en del av information om packetinnehåll och priser här.

Kontakta mig om ni vill boka en tid för ett möte eller vill få fullständig information om mina tjänster

Jag är en aktiv medlem i WEDDING PHOTOJOURNALIST ASSOCIATION (WPJA).

WEDDING PHOTOJOURNALIST ASSOCIATION (WPJA)
Designed by MegaDrupal