Bröllopsalbum

Gör det bästa av era bröllopsbilder

Varför album?

Därför vill ni göra en

Idag då alla har en kamera och människor tar massor av bilder varje dag är värdet av en enda bild inte så stort. Ibland kan ett enda ögonblick fotograferas av många olika människor från olika vinklar. Men vi skriver inte ut bilder som vi har på våra telefoner och datorer lika ofta som tidigare. Främst på grund av ekonomiska skäl, men också för att vi värderar ett antal bilder över en enda. Men jag är övertygad om att en enda bild har tagits i rätt ögonblick värd mycket mer än hundra andra. Och att den här bilden tryckt och placerad i ett album värt mer än tusen andra på din hårddisk.

Varje gång ett gammalt familjealbum råkar falla i mina händer kan jag spendera mycket tid på att titta på bilderna. Dessa bilder är mestadels enkla snaps, men med tiden blir de skatter för varje familj. Det här är historien om mina föräldrars liv, mina barns och släktingars liv. Ingen vet var är filmerna från vilka dessa bilder trycktes. Men de tryckta bilderna förblir genom åren och överförs från generation till generation.

Jag är också skyldig till att inte skriva ut många av mina familjebilder. Men ibland sparkar jag mig själv, sätter mig ner, går igenom arkiven och gör ett album. Jag skapade album till mina barn och jag kan se hur de tittar på sig själva. I dessa ögonblick förstår jag hur viktigt detta är. Bilderna som ingen skulle titta på datorskärmen börjar leva i tryckt format. De blir en viktig del av min familjs historia.

Därför skulle jag vilja att alla mina par skapar ett album. Något konkret som inte kommer att försvinna i terabyte av digitala filer, men som kommer att vara en skatt som kan överföras till era barn.

Ert album

Er stil

Gillar ni klassik eller känner ni sig mer moderna: välj bland två varianter. Ni blir inte missnöjda med varken av dem. Välj material och färg som passar er och anpassa utseende med olika finesser.
Bröllopsalbum classic

Classic

Klassikt bröllopsalbum med omslag i leder. Välj bland många olika färg. Anpassa omslaget med  text inpräglat i leder, metalliska plattor eller bilder i olika storlek.  

Bröllopsalbum modern

Modern

Modernt bröllopsalbum med omslag kombinerad av olika konstmaterial. Välj bland flera olika färg och texturer. Anpassa omslaget med graverat text, metalliska plattor eller bilder i olika storlek.  

Italiensk kvalitet

Som håller med tiden

Jag är stolt över varje album jag gjorde för mina par. Dessa böcker är handgjorda i Italien med extremt hög kvalitet. Bilderna skrivs ut direkt på sidor, till skillnad från gammaldags album. Men precis som i gammaldags album är sidorna tjocka, vilket gör det till en njutning att vända på dem.
Bröllopsalbum sidor
Bröllopsalbum spread
Sidorna är gjorda i "lay-flat" stil, vilket innebär att bilderna kan tryckas över två sidor med nästan ingen böjd i mitten. Man kan välja mellan tre olika typer av papper: klassiskt foto, metallisk foto och fine art.