OM kirill

bröllopsfotograf i skåne

Bröllopsfotograf i Lund Malmö Helsingborg Skåne
© Arisha

Hej! Mitt namn  är Kirill Kozmin, en erfaren bröllopsfotograf baserad i Lund, Skåne. Min resa inom fotografi började för över 10 år sedan när jag förvandlade min hobby till ett yrke. Med en passion för street- och dokumentärfotografi, fann jag att bröllopsfotografering var det perfekta sättet att kombinera mina intressen och skapa något vackert och meningsfullt. Jag strävar efter att fånga de mest naturliga och känslosamma ögonblicken på din stora dag, och mina bilder reflekterar den glädje och kärlek som ni delar.

Jag är stolt över att kunna erbjuda en dokumentär och candid stil som låter mig fånga spontana ögonblick utan att störa. Mina klienter uppskattar mitt professionella arbetssätt och min förmåga att arbeta diskret, vilket gör att jag kan fånga de mest genuina stunderna. För mig är varje bröllop en unik berättelse, och jag arbetar hårt för att säkerställa att varje bild jag tar är fylld med känsla och mening.

Utanför fotografin har jag en passion för segling och att baka bröd. Att spendera tid på vattnet ger mig en känsla av ro och inspiration, medan brödbakning är ett sätt för mig att vara kreativ och avkopplad. Jag har bott både i norra och södra Sverige, och jag älskar våren i Lund för dess skönhet och förnyelse.

Jag ser verkligen fram emot att höra från dig och att få möjligheten att föreviga dina mest värdefulla minnen. Låt oss tillsammans skapa tidlösa och vackra bilder som du kommer att uppskatta för resten av ditt liv.

Bröllopsfotograf i Lund Malmö Helsingborg Skåne
© Eugene Safian
Om ni gillar fotoberättelser kan ni besöka min andra sidan: Editorial Photo Stories

Låt oss skapa en vacker historia


Kontakta mig