Om Bröllopsfotograf Skåne

Om Kirill


Bröllopsfotograf i Lund Malmö Helsingborg Skåne
© Arisha

Om du planerar ditt bröllop har du förmodligen tittat igenom ganska många fotografer. Och jag kan föreställa mig att varje gång du ställde en fråga till sig själv: "Kan jag lita på den här person ska ta bilder av min bröllopsdag?". Låt mig berätta lite om mig själv och då kommer du att kunna svara på den här frågan.

Förmodligen det uppenbara, men fotografering är min passion. Jag har fotograferat i många år och jag vände mig till bröllop 2013. Men ändå fram till nu känner jag fortfarande fjärilar när jag gör en bra bild (enligt mina normer). Jag slutar inte lära mig och det gäller inte bara tekniska grejer. Jag har en speciell kärlek till svartvita fotografier och djupa färger. Men det jag älskar mest är hur fotografering kan berätta en historia och i en bild visa personens karaktär. Jag är en perfektionist, så oavsett vad jag gör - jag försöker göra det på allra bästa sätt.

Jag bodde norra och södra Sverige lika länge och älskar den norra vintern med mycket snö och vår på söder. Jag älskar lugna kvällar med filmer och rött vin.

Bröllopsfotografer

Bröllopsfotograf i Lund Malmö Helsingborg Skåne
© Eugene Safian

Om ni gillar fotoberättelser kan ni besöka min andra sidan: Photo Stories

© Artem Chernov

Låt oss skapa en vacker historiaLåt oss skapa en vacker historia